Příručky o přežití radí zahrabávat jídlo do uhlí, balit do alobalu apod. Víte, že stačí obyčejný kýbl, nebo jiná plechová nádoba? Stejně tak můžete připravit třeba vajíčka, stačí je přikrýt plechovkou od konzervy.
Je to uplne stejny princip jako v troube, tak ze cim vetsi ohen, tim rychleji to bude. Osobne bych doporucil po pul hodine kybl zvednout, stouhnout nozem do prsicek a podivat se, zda ta potvora sebou stale skube maso stale pousti stavu, nebo uz je propecene.
Zkouseli jste nekdo delat to kure? Jak dlouho se to musi delat aby to bylo propeceny?
Je to uplne stejny princip jako v troube, tak ze cim vetsi ohen, tim rychleji to bude. Osobne bych doporucil po pul hodine kybl zvednout, stouhnout nozem do prsicek a podivat se, zda
ta potvora sebou stale skubemaso stale pousti stavu, nebo uz je propecene.Inak vypadá to jedlé!…až veľmi…tie misky s bodcom na ktorých je mäso nabodnuté je špeciálne vyrobené?