subscribe: Posts | Comments

Příprava drůbeže – foto návod

3 comments
Příprava drůbeže – foto návod

Příručky o přežití radí zahrabávat jídlo do uhlí, balit do alobalu apod. Víte, že stačí obyčejný kýbl, nebo jiná plechová nádoba? Stejně tak můžete připravit třeba vajíčka, stačí je přikrýt plechovkou od konzervy.

  1. Radek says:

    Zkouseli jste nekdo delat to kure? Jak dlouho se to musi delat aby to bylo propeceny?

  2. admin says:

    Je to uplne stejny princip jako v troube, tak ze cim vetsi ohen, tim rychleji to bude. Osobne bych doporucil po pul hodine kybl zvednout, stouhnout nozem do prsicek a podivat se, zda ta potvora sebou stale skube maso stale pousti stavu, nebo uz je propecene. :)

  3. atti.hombre says:

    Inak vypadá to jedlé!…až veľmi…tie misky s bodcom na ktorých je mäso nabodnuté je špeciálne vyrobené?

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam